Larwin Music vele jaren actief met video’s op YouTube

Klik afbeelding voor videokanaal

De man achter Larwin Music Video is Bert Salomons. Hij is al vele jaren actief met het opnemen van muziekconcerten; vooral singer-songwriters, Americana en Roots Music en blues. Ondertussen heeft hij honderden optredens gefilmd en op YouTube en Facebook geplaatst. Met zijn opnames kun je vele avonden vullen met vaak, hele intieme concerten.

Naast zijn passie voor muziek is hij gepassioneerd van honden en vooral de Duitse herder. Deze honden filmt hij het liefst tijdens demonstraties en wedstrijden, waarin de relatie tussen hond en mens centraal staat. Hij heeft een archief van 7000 honden op tape.
Bert en zijn vrouw Truus hebben 29 jaar Duitse herders gefokt en 83 nesten gekregen.

Tegenwoordig zijn Bert en Truus nog vele weekenden op pad om op favoriete plekken te filmen. Zoals: Café 't Keerpunt in Spijkerboor.

Twee opnames van Larwin Music Video van Greyhound Blues Band met gasten