Tobi Kock (D) zanger-gitarist aanstaande gast in Sunday Evening Blues Jam op 25 nov

Tobi Kock

Sunday Evening Blues Jam met Tobi Kock

Op zondagavond 25 november vindt er weer een Sunday Evening Blues Jam plaats in cafe de Dependance aan de Rolderstaat in Assen. Uitbater Jan Vegelien van Cafe de Dependance organiseert eens in de maand in samenwerking met de Greyhound Blues Band een serie bluessessions waarbij een gerenommeerde bluesmuzikant centraal staat. Onder het motto de jeugd heeft de toekomst mogen we deze maand de zeer getalenteerde Duitse zanger gitarist Tobi Kock verwelkomen. Tobi Kock mag gezien worden als één van de vertegenwoordigers van de nieuwe lichting bluesmuzikanten die de regio Osnabrück/ Münster heeft voorgebracht. Al jaren is er een grote groep bluesartiesten actief in deze regio. Kai Strauss, Jimmy Reiter, the Blues Company, Michael Van Merwyk  en Tom Vieth is maar een klein aantal voorbeelden van. Vooral, de onlangs overleden Tom Vieth heeft Tobi tijdens vele jamsessions en optredens de kneepjes van het vak bijgebracht. Ondertussen heeft Tobi Kock een gedegen repertoire lijst en is onder eigen naam als zanger gitarist onderweg. Onlangs ging een lang gekoesterde wens van hem in vervulling en reisde hij naar Chicago waar hij in de bekende clubs jamde met Lurrie Bell en John Primer.
Tijdens deze gratis toegankelijke sessie zal Kock begeleid worden door de Greyhound Blues Band, een combinatie die garant staat voor een avond authentieke Chicago blues.
Aanvang 19.00 uur.