Still Got The Blues 2016 Autumn | verslag Jolanda Bansema met foto’s van Henry Knegt

Sluitstuk van deze editie van Still got the Blues is het optreden in een redelijk gevuld foyer van de Drentse formatie Greyhound Blues Band. Met dit al in 1991 en uit Jon Meyerjon (zang/gitaar), Martin van der Velde (bas), George Snijder (drums) en Michiel Mens (Hammondorgel) bestaande gezelschap is sprake van een ervaren en solide band.
Sluitstuk van deze editie van Still got the Blues is het optreden in een redelijk gevuld foyer van de Drentse formatie Greyhound Blues Band. Met dit al in 1991 en uit Jon Meyerjon (zang/gitaar), Martin van der Velde (bas), George Snijder (drums) en Michiel Mens (Hammondorgel) bestaande gezelschap is sprake van een ervaren en solide band.

Tot groot enthousiasme van het aanwezige publiek is het heerlijk swingen op de muziek van de Greyhound Blues Band. Met een  op Chicago – en Texas Delta Blues gestoelde set vormt deze band dan ook een waardige afsluiter van Still Got The Blues 2016.
Tot groot enthousiasme van het aanwezige publiek is het heerlijk swingen op de muziek van de Greyhound Blues Band. Met een op Chicago – en Texas Delta Blues gestoelde set vormt deze band dan ook een waardige afsluiter van Still Got The Blues 2016.